Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

«Βόμβα» για ΑΕΛ – «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τους παίκτες» λένε οι «βυσσινί»

«Βόμβα» για ΑΕΛ – «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τους παίκτες» λένε οι «βυσσινί»
Intime.gr

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ξαφνικό – μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΛ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της με την Λαμία, λόγω ανάκλησης δελτίων ποδοσφαιριστών.

Στην ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο από την ΑΕΛ εμφανίζεται να προχώρησε η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ, γεγονός που στέλνει τους «βυσσινί» να αγωνιστούν… αποδεκατισμένου στον σημερινό αγώνα με τη Λαμία (06.02.2021 / 17:15)

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσιεύματα, από την 22μελή αποστολή που ανακοινώθηκε για το συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να μείνουν εκτός οι Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Ντίνου Γκράουρ, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς, Νίκος Καρανίκας.

Ο λόγος… το σφράγισμα επιταγή της ΠΑΕ, ύψους 24.000€ για οφειλές στην ΕΠΟ (είχε ημερομηνία λήξης 19/01) που μέχρι χθες (05.02.2021) δεν είχε εξοφληθεί. Κατά συνέπεια, ανακλήθηκε η ν και ταυτόχρονα η δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές η Λάρισα.

Έτσι, η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ εμφανίζεται να ανακάλεσε τη βεβαίωση περί μη οφειλών και τα δελτία όσων ποδοσφαιριστών απέκτησε η ΑΕΛ, στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Αυτό σημαίνει ότι –εάν τα δημοσιεύματα επιβεβαιωθούν- ο Τζιανλούκα Φέστα θα έχει στη διάθεση του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία τους Μπάγιτς, Νάγκι, Σουλούκος, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Τρούγιτς.

Από την ΑΕΛ –πάντως- αναφέρεται πως δεν έχει καμία ενημέρωση για το θέμα και ότι οι ποδοσφαιριστές θα κατέβουν να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στην Λαμία. Να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΕΠΟ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις