Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βόμβα Μεντβέντεφ μετά τον τελικό του Australian Open

Βόμβα Μεντβέντεφ μετά τον τελικό του Australian Open

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έριξε ατάκες που θα συζητηθούν μετά τον τελικό του Australian Open και την ήττα από τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ρώσος τενίστας ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Australian Open, βρέθηκε, μάλιστα, ένα σετ μακριά από τον τίτλο, αλλά ηττήθηκε από τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ.

Η ήττα αυτή αλλά και η αντιμετώπιση που είχε ο Μεντβέντεφ από τον κόσμο στις κερκίδες φαίνεται ότι έχει πειράξει πολύ τον Ρώσο, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να παίξει τένις μετά τα 30!

«Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε».

«Πριν το σερβίς του Ράφα στο πέμπτο σετ, αν μιλούσε ένας και έλεγε Πάμε Ντανίλ, χιλιάδες έλεγαν “τσ, τσ, τσ”. Αυτό τον ήχο. Πριν από το δικό μου σερβίς δεν το άκουγα. Είναι ασέβεια, απογοητευτικό. δεν είμαι σίγουρος ότι θα θέλω να παίξω μετά τα 30».

Και συνέχισε: «Το παιδί δεν ονειρεύεται πια μετά από σήμερα. Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις