Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Βόμβα” στη Serie A! Η Λάτσιο κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα

“Βόμβα” στη Serie A! Η Λάτσιο κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα

Παίκτες θετικούς στον κορονοϊό φέρεται πως έχει χρησιμοποιήσει η Λάτσιο σε ματς της Serie A, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βαρύτατες τιμωρίες αν τα παραπάνω αποδειχθούν.

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Ιταλία, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ξεκίνησε έρευνα για το ενδεχόμενο να έχουν χρησιμοποιηθεί σε αγώνες του πρωταθλήματος της Serie A παίκτες θετικοί στον κορονοϊό!

Στο στόχαστρο βρίσκεται η Λάτσιο, που παρουσιάζεται να έχει χρησιμοποιήσει τρεις θετικούς παίκτες στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Τόμας Στρακόσα και Λούκας Λέιβα, οι οποίοι είχαν βγει θετικοί προ μιας εβδομάδας και δεν έπαιξαν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο πρωτάθλημα, αλλά στα νέα τεστ που έγιναν, βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό και έπαιξαν απέναντι στην Τορίνο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η Λάτσιο ενημέρωσε πως στα νέα τεστ που έγιναν, οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές βρέθηκαν εκ νέου θετικοί και δεν έπαιξαν κόντρα στη Ζενίτ στην 3η αγωνιστική του Champions League. Η όλη ιστορία κίνησε τις υποψίες των ανθρώπων της ομοσπονδίας και έτσι προχώρησαν σε άνοιγμα φακέλου για την υπόθεση.

Σήμερα, πάντως, στη Λάτσιο βρέθηκαν άλλα τρία θετικά κρούσματα του κορονοϊού, χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματα των μελών. Την ίδια ώρα, παραμένουν θετικοί στον ιό οι Λατσάρι και Άντερσον, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Λουίς Αλμπέρτο. Να σημειωθεί πως αν αποδειχθεί ενοχή της Λάτσιο υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας που ενδέχεται να φτάσει ακόμα και στον υποβιβασμό, αφού η αφαίρεση πολλών βαθμών θεωρείται δεδομένη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις