Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βοσνία – Ελλάδα, Μανωλάς: “Είναι ντροπή”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Εικόνες ντροπής εκτυλίχτηκαν στη Ζένιτσα, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Βοσνίας και της Ελλάδας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Ο “χρυσός” βαθμός που απέσπασε η “γαλανόλευκη” φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στους Βόσνιους. Το σφύριγμα της λήξης από τον Νίκολα Ριτσόλι πυροδότησε και την ένταση κατά την αποχώρηση των διεθνών προς τα αποδυτήρια. Αρχικά ο Κώστας Μανωλάς είχε επεισόδιο με τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Εντίν Τζέκο, ενώ ακολούθησε σύρραξη με τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας να επιτίθεται στον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο κι έχασε ένα δόντι.

“Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, ένας σημαντικός βαθμός. Αν είμαστε έτσι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια τότε θα είμαστε το φαβορί για την δεύτερη θέση. Δέχτηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας. Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει ένταση και στο πρώτο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες για τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιες διοργανώσεις”, δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας προκαλεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς τόνισε: “Το πάθος που είχαμε, η δύναμη που βγάλαμε, ήταν δύο σημαντικά στοιχεία που μας έδωσαν το αποτέλεσμα. Χρειάζονται δύναμη αυτά τα ματς, διαφορετικά δεν γίνεται. Μαζί είχαμε και ποιότητα, την οποία θέλουμε να δείξουμε και στα επόμενα ματς. Είναι ντροπή όσα έγιναν μετά το παιχνίδι και το γεγονός ότι αποδοκίμασαν τον εθνικό μας ύμνο πριν τη σέντρα. Δεν έχουμε πόλεμο, ποδόσφαιρο παίζουμε και οι όποιες διαφορές πρέπει να είναι εντός του αγωνιστικού χώρου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε