Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Βοσνία – Ελλάδα: Πρώτη για τη “γαλανόλευκη” και η ατάκα του Μπάγεβιτς…

Βοσνία – Ελλάδα: Πρώτη για τη “γαλανόλευκη” και η ατάκα του Μπάγεβιτς…

Την πρώτη προπόνησή της πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική Ανδρών, ενόψει του αγώνα με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη την ερχόμενη Παρασκευή (9/6) στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

 Με εξαίρεση τον Κώστα Μήτρογλου, που θα ενσωματωθεί αύριο στην ομάδα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στη συνέχεια οι παίκτες είχαν το δικαίωμα ελεύθερου προγράμματος από τον Μίχαελ Σκίμπε, ως το βράδυ που θα συγκεντρωθούν ξανά στο ξενοδοχείο. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στον Άγιο Κοσμά και θα είναι επίσης κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Μπάγεβιτς: “Είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα”

Την άποψη ότι η εθνική ομάδα της Βοσνίας είναι ανώτερη από την Ελλάδα εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει γεννηθεί στο Μόσταρ της Βοσνίας και είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για το ματς της 9ης Ιουνίου στη Ζένιτσα. Ετσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «dveni avaz», ο «Πρίγκιπας» υπογράμμισε: «Ξέρω την ψυχή των Ελλήνων. Για 30 χρόνια ζω και δουλεύω εδώ. Ξέρω πόσο επικίνδυνη ομάδα μπορεί να γίνει αν έχει την ευκαιρία να σου κάνει την ζημιά. Είναι καλά οργανωμένο σύνολο, έχει πολύ καλό τεχνικό και δεν θα έχει εύκολο έργο η Βοσνία. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουν σκληρά και για το αποτέλεσμα. Θα έρθουν για το 0-0, αλλά ο Σκίμπε θα κοιτάξει να κερδίσει και τακτικά τον Μπαζντάρεβιτς. Είμαστε καλύτεροι από τους Έλληνες αλλά τους αξίζει προσοχή και μεγάλος σεβασμός. Να δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Με τη Βοσνία θα αγωνιστεί ο Ογκνιεν Βράνιες, τον οποίο ο Μπάγεβιτς γνωρίζει καλά: «Ο Βράνιες είναι πολύ καλός παίκτης και μια εξαιρετική μονάδα για την ομάδα μας. Από το πρώτο ματς μπήκε στις καρδιές των φιλάθλων και πιστέψτε με είναι το πιο σημαντικό εδώ στην Ελλάδα», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε