Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 5-8: Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών οι Πειραιώτες

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 5-8: Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών οι Πειραιώτες
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-5 στην έδρα της Βουλιαγμένης στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος πόλο ανδρών και έκανε το 2-0 στη σειρά, όντας πια μόλις μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες είχαν ως κορυφαίους παίκτες τους Φουντούλη και Μπούσλιε, και εκμεταλλεύτηκαν τις κάκιστες επιδόσεις των γηπεδούχων στον παίκτη παραπάνω, για να πανηγυρίσουν την εκτός έδρας νίκη.

Ο Ολυμπιακός θα έχει έτσι τη δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα την ερχόμεη Τετάρτη (25/5, 17:00) στον Πειραιά, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ενώ η Βουλιαγμένη χρειάζεται μία υπέρβαση με τρεις διαδοχικές νίκες, για να πάρει εκείνη τον τίτλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 0-3, 2-1

Βουλιαγμένη (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Καπότσης 3, Κουρούβανης, Σκουμπάκης, Λεβαντής, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος,

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 1, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις