Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Δεύτερη νίκη και «αγκαλιά» με τον τίτλο στο πόλο ανδρών οι Πειραιώτες

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Δεύτερη νίκη και «αγκαλιά» με τον τίτλο στο πόλο ανδρών οι Πειραιώτες
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Λαιμό και με τη νίκη με σκορ 11-9 επί της Βουλιαγμένης, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών του πόλο ανδρών και βρέθηκε “αγκαλιά” με τον τίτλο.

Ως “κυρίαρχος” του ελληνικού πόλο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη δυναμική του και στους φετινούς τελικούς, αφού με “όπλο” την άμυνά του, βρήκε απαντήσεις στο τέλος κόντρα στη Βουλιαγμένη και “έσπασε” την έδρα της, φθάνοντας ένα… βήμα από το 11ο τρόπαιο τα τελευταία 11 χρόνια.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται πλέον μία νίκη στην έδρα τους για να “σφραγίσουν” την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 του πόλο των ανδρών, με το επόμενο ματς των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 16/5, στις 21:00.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-11

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 3-1, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Βάμος 1, Δήμου 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γραμματικός, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις