Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ράιν Λόχτε: “Ήμουν μεθυσμένος” – Η νύχτα ντροπής στο Ρίο που “στοιχειώνει” τις ΗΠΑ

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για όσα τον κατηγορούν οι βραζιλιάνικες αρχές και έδειξε να επιμένει στο δικό του σενάριο, πως βρέθηκε υπό την απειλή όπλου σε ένα βενζινάδικο στο Ρίο.

Ο 32χρονος Λόχτε, κάτοχος δώδεκα ολυμπιακών μεταλλίων τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι πως το κάνεις εσύ να φανεί. Είτε το αποκαλείς ληστεία, είτε επίθεση, πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Εμείς βρεθήκαμε με ένα όπλο να μας σημαδεύει και κάποιους να απαιτούν από εμάς χρήματα. Απλά θέλαμε να φύγουμε από εκεί. Μας σημάδευε όπλο, ήμαστε φοβισμένοι, και προσπαθούσαμε να το σκάσουμε. Ήμουν μεθυσμένος και υπερβολικός σε όσα είπα μετά”.

Ο Λόχτε δεν παίρνει πίσω την εκδοχή περί ληστείας, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι τόσο η δική του συμπεριφορά, όσο και των τριών άλλων Αμερικανών αθλητών δεν ήταν πρέπουσα. “Πρόδωσα την ομάδα”, συμπλήρωσε.

Ο Λόχτε ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και βουρκωμένος, αλλά και χωρίς το… πλατινέ μαλλί, με το οποίο αγωνίστηκε στο Ρίο.

Να θυμίσουμε πως η αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο κατηγόρησε σε συνέντευξη Τύπου τον Λόχτε και τους συναθλητές του, Τζίμι Φέιγκεν, Τζακ Κόνγκερ και Γκούναρ Μπεντζ, ότι προέβησαν σε βανδαλισμούς σε βενζινάδικο, ενώ ξεκαθάρισε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι έγινε ληστεία σε βάρος τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε