Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βραβεία ΠΣΑΠ: Συγκίνησε ο Λεωνίδας Κουτσούκης! Βραβεύτηκε απ’ τον Παπασταθόπουλο

Κουτσούκης

Σημαντική στιγμή στα βραβεία του ΠΣΑΠ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βράβευσε τον Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος -μετά από έναν… τιτάνιο αγώνα που έδωσε κόντρα στην λευχαιμία- βγήκε νικητής!

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκης, συγκίνησε την ελληνική κοινή γνώμη με την περιπέτεια υγείας του, αλλά μετά από τεράστια “μάχη” που έδωσε κόντρα στη λευχαιμία, βγήκε νικητής.

Η ιστορία του Κουτσούκη είχε ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο του αθλητισμού -και όχι μόνο- που έσπευσε να προσφέρει τη βοήθεια τους και πλέον ο νεαρός μπορεί να… χαμογελά και πάλι (σ.σ. υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στο Αμβούργο τον περασμένο χρόνο).

Ο Κουτσούκης ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην 36η “γιορτή” του ΠΣΑΠ και μάλιστα πήρε το βραβείο του από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης δήλωσε κατά τη βράβευση του: “Τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ και την Εθνική για όλα όσα έκαναν για μένα, από την αρχή της περιπέτειάς μου.

Ευχαριστώ τον Θεό, που ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου. Υγεία σε όλους και να απολαύσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι. Πάντα μα πάντα υγεία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις