Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βραζιλία: Επιζών από την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε γλίτωσε κι από πτώση σε γκρεμό

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Reuters

Ασύλληπτο είναι αυτό που συνέβη στον Έρβιν Τουμίρι, ο οποίος πέντε χρόνια αφού επέζησε από την αεροπορική τραγωδία όπου χάθηκε όλη σχεδόν η ομάδα της Σαπεκοένσε, βγήκε άθικτος από πτώση πούλμαν σε γκρεμό!

Έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια από εκείνη την τραγική στιγμή (ξημερώματα 29ης Νοεμβρίου για την Ελλάδα), όπου αφανίστηκε σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική ομάδα, Σαπεκοένσε. 

Ήταν το τελευταίο ταξίδι για τις 71 ψυχές που βρίσκονταν στην πτήση 2933 του αεροσκάφους της εταιρίας LaMia, που είχε προορισμό το Μεντεγίν της Κολομβίας. Μέσα σε αυτούς και η ομάδα της Βραζιλίας, Σαπεκοένσε, που ταξίδευε για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana. Στους μόλις 6 επιζώντες εκείνης της πτήσης ήταν ο τεχνικός των αερογραμμών, Έρβιν Τουμίρι, που σώθηκε από θαύμα τότε. Θαύμα το οποίος επαναλήφθηκε για τον ίδιο το απόγευμα της Τρίτης (2/3).

Ο Τουμίρι επέβαινε σε μίνι-μπας το οποίο ανατράπηκε και έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων στην επαρχία Κοτσαμπάμπα στην Βραζιλία, αλλά παρά το γεγονός ότι από την τραγωδία ανασύρθηκαν 21 νεκροί, αυτός βγήκε μόνο με μερικές γρατζουνιές στο σώμα!

«Είναι σε καλή κατάσταση, δόξα τον Θεό. Για μία ακόμα φορά σώθηκε. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι είναι καλά, φαίνεται ότι η βοήθεια του Ύψιστου τον προστάτευσε και πάλι», ήταν τα λόγια της αδερφής του, που για μία ακόμα φορά δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτό που η μοίρα επιφύλαξε στην οικογένεια της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις