Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βρέθηκε ο αυτουργός του πανό κατά του Σαββίδη και θα τιμωρηθεί”

“Βρέθηκε ο αυτουργός του πανό κατά του Σαββίδη και θα τιμωρηθεί”

O αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας αποκάλυψε πως βρέθηκε ο άνθρωπος που ανέβασε το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη στο «Καυτανζόγλειο» και αναμένονται περαιτέρω ενέργειες.

Μίλησε στο “Real Fm” για διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γραμμένο στα ρωσικά πανό που ξεσήκωσε την οικογένεια Σαββίδη.

“Η διοργανώτρια Super League, ο παρατηρητής και οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί το ματς χωρίς διακοπή και να τιμωρηθεί η ομάδα με πρόστιμο.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και ενημερώθηκε η Εισαγγελία. Δεν ζητήθηκε απο την Αστυνομια να κατέβει το πανό επειδή δεν ενέπιπτε στις κατηγοριίς της ρατσιστικής βίας που άμεσα μπορεί να επέμβει η Αστυνομία

Από ό,τι με πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, αυτός που έβαλε το πανό μέσα έχει ταυτοποιηθεί και μόλις δοθεί εντολή από την εισαγγελία θα προχωρήσουν στις περαιτέρω ενέργειες.

Ήταν απαράδεκτη η ενέργεια, γιατί κάποτε στα γήπεδα θα πρέπει να επικρατήσει άλλη αντίληψη, να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς φόβο και χωρίς να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες”, .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε