Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βρήκε ομάδα ο Μίκαελ Εσιέν! [pics]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Πέρασε και… δεν ακούμπησε στον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Μίκαελ Εσιέν από το να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Ο Μίκαελ Εσιέν θα συνεχίσει την καριέρα του με την Περσίμπ Μπαντούνγκ της Ινδονησίας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης.

Ο 34χρονος μέσος από την Γκάνα θα αποτελέσει την πιο υψηλή μετεγγραφή στο ποδόσφαιρο της Ινδονησίας από τότε που αγωνίστηκαν εκεί την δεκαετία του 1990, ο ήρωας του Καμερούν στο Μουντιάλ της Ιταλίας, Ροζέ Μιλά και ο νικητής στο Μουντιάλ της Αργεντινής, Μάριο Κέμπες.

Η Πέρσιμπ δημοσίευσε φωτογραφίες του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού με την φανέλα με τον αριθμό πέντε. “Σας ευχαριστώ που με φέρατε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω να δελεάσω με την παρουσία μου κι άλλους παίκτες να έρθουν στην Ινδονησία και να είναι μια καλή αρχή για το πρωτάθλημα”, ανέφερε ο Εσιέν.

Ο σύλλογος, που βρίσκεται στην Μπαντούνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Δυτική Ιάβα, είναι ένας από τους καλύτερους στην Ινδονησία και τερμάτισε τρίτος στο Κύπελλο του προέδρου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η ημερομηνία έναρξης για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε