Αθλητικά

Βρούτσης: «Θα περιμένω Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους την Τετάρτη ως τις 15:00, αλλιώς θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα»

Νέα προειδοποίηση από τον Βρούτση μετά τις πρώτες αρνήσεις των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ελληνικό μπάσκετ τετέλεσται! Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης σχολίασε τις αρνήσεις του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην πρότασή του για κοινή συνάντηση στο γραφείο του, προαναγγέλλοντας την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League.

Τόσο ο Γιώργος με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπαν “όχι” στην πρόταση του Γιάννη Βρούτση, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και έτσι όλα δείχνουν άδοξο φινάλε στη σεζόν της Basket League.

Κι αυτό γιατί ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε στο OPEN TV ότι αν δεν εμφανιστούν στο γραφείο του οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, θα διακόψει το πρωτάθλημα. «Θα τους περιμένω ως τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, αν δεν έρθουν θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Βρούτσης.

Οι αρνήσεις Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου

Μετά το κάλεσμα του Βρούτση για αθλητική συμφωνία, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξέδωσαν επίσημη δήλωση, στην οποία και ανέφερε τα εξής: “H πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες. Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν”.

Αμέσως μετά ήρθε και η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην οποία υποστήριξε τα εξής: “Προς τον αξιότιμο Υπουργό κ. Βρούτση, τον οποίο σέβομαι απόλυτα, δυστυχώς από όσο καταλαβαίνω το ραντεβού δεν θα μπορέσει να συμβεί, επειδή οι Αγγελόπουλοι είναι κάτω από αυτόφωρη διαδικασία, αλλά και επίσης εγώ με αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν κάθομαι ποτέ στο ίδιο τραπέζι, με πολύ μεγάλη χαρά να έρθουμε σε διαφορετικές ώρες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βρούτσης: «Η μόνη επιλογή για τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι να έρθουν οι ιδιοκτήτες αυτοπρόσωπα»
"Δεν θα αφήσουμε το πρωτάθλημα να εξελιχθεί και να έχουμε έκρηξη, κίνδυνο δολοφονίας εκ νέου, λόγω εκρηκτικών και εμπρηστικών δηλώσεων", ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης
O Γιάννης Βρούτσης
Παναθηναϊκός: «Στόχος της μήνυσης Σκινδήλια η παρεμπόδιση της παρουσίας Γιαννακόπουλου στη συνάντηση με Βρούτση»
"Η μήνυση δεν ήταν προσωπικά εναντίον του κ. Σκινδήλια, αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε ως έναν εκπρόσωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς οι υπόλοιποι δεν εμφανίζονταν", αναφέρει μεταξύ άλλων η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
O Δημήτρης Γιαννακόπουλος 2
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Νέο αυτόφωρο από μήνυση του Γιώργου Σκινδήλια – Στον αέρα η συνάντηση με Βρούτση και το πρωτάθλημα
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αυτοφώρου κι έτσι η συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση το απόγευμα της Τετάρτης (4/6, 15:00) είναι στον αέρα
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος 17
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έκαναν μήνυση στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Ο Ολυμπιακός και οι πρόεδροί του δεν απειλούν παιδιά με τέλεση γενετήσιων πράξεων»
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Πρόεδροί της ούτε απειλούν παιδιά με τέλεση γενετήσιων πράξεων, ούτε τα βάζουν να κάνουν ψευδείς μηνύσεις”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Σκινδήλιας 7