Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Βύθισε» την ΑΕΚ ο Προμηθέας με τρομερό buzzer beater του Γκραντ (video)

«Βύθισε» την ΑΕΚ ο Προμηθέας με τρομερό buzzer beater του Γκραντ (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε 80-78 την ΑΕΚ στο «Δ. Τόφαλος» σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Basket League και την άφησε να παλεύει για την 4η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. 

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στην Πάτρα από τον Προμηθέα σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι καθ’όλη τη διάρκειά του, ενώ δύο φορές που η Ένωση ξέφυγε με 8 πόντους (15-23 και 33-41) έχασε γρήγορα το προβάδισμα. Το φινάλε ήταν δραματικό με τον Αγραβάνη να βάζει μπροστά στο σκορ τους Πατρινούς 14” πριν το τέλος με απίθανο τρίποντο (78-75) και τον Ματσιούλυς να απαντάει με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίζοντας 6” πριν τη λήξη.

Ενώ όμως το παιχνίδι έδειχνε παράταση ήρθε με buzzer beater ο Γκραντ και να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους, που με ρεκόρ 15-5 «κλείδωσαν» την 3η θέση, αφήνοντας την Ένωση να παλεύει για την 4η με 14-7. Ήρωας για την ομάδα της Πάτρας ήταν ο Τζέριαν Γκραντ με 23 πόντους, διαδοχικά καλάθια στο φινάλε και το buzzer beater που έκρινε το παιχνίδι, ενώ για τυην ΑΕΚ ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 18 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις