Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Wimbledon: Το… πάλεψε η Σάκκαρη! Πανίσχυρη η Κόντα

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το “ταξίδι” της Κατερίνας Σάκκαρη στο φετινό Wimbledon ολοκληρώθηκε στο 3ο γύρο του βρετανικού Open. Η Τζοάνα Κόντα έδειξε γιατί είναι το Νο 7 στον κόσμο, νικώντας την Ελληνίδα τενίστρια σε 78 λεπτά με 2-0 σετ.

Η εξαιρετική πορεία της Κατερίνας Σάκκαρη στο Wimbledon ολοκληρώθηκε. Η ισχυρή Τζοάνα Κόντα αποδείχθηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- ανυπέρβλητο εμπόδιο και νίκησε την Ελληνίδα τενίστρια με 2-0 σετ (6-4, 6-1), μετά από 78 λεπτά παιχνιδιού.

Παρά το αγχωτικό της ξεκίνημα, η Σάκκαρη (Νο 101 στον κόσμο)“πάλεψε” για την… υπέρβαση και ήταν πολύ ανταγωνιστική στο πρώτο σετ, αλλά η Βρετανή τενίστρια δικαιολόγησε τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη (Νο 7) και έφτασε στην πρόκριση, που την στέλνει στην Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά (Νο 21).

Να θυμίσουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα της Σάκκαρη, που καταφέρνει βρεθεί στον τρίτο γύρο grand slam.

Το κυρίως ταμπλό δείχνει εξαιρετικά ποιοτικό και αναμένoνται επικές μονομαχίες στα court της αγγλικής πρωτεύουσας, με το Stoiximan.gr να έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό infographic για την εκκίνηση και της φετινής διοργάνωσης με διάφορα σημαντικά στοιχεία από την ιστορία του Wimbledon!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε