Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάμες Ροντρίγκες για Εθνική Κολομβίας: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον»

Χάμες Ροντρίγκες για Εθνική Κολομβίας: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αισιόδοξος για το μέλλον και τη πορεία της Εθνικής Κολομβίας εμφανίστηκε ο Χάμες Ροντρίγκες με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά της επικράτηση της ομάδας του επί του Μεξικό.

Η Κολομβία επικράτησε σε φιλικό αγώνα επί του Μεξικό με 3-2 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο έχοντας θετική παρουσία, κάτι που μαρτυράει και τα στατιστικά στοιχεία του Sofa Score ( Τρεις εξαιρετικές πάσες, 4 επιτυχημένες μακρινές πάσες στις 4 προσπάθειες, 3 κερδισμένες μονομαχίες στις 3 και, 93% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις) σε μήνυμα του στα social media έδειξε αισιόδοξος για τη πορεία της ομάδας του, επικροτώντας τους συμπαίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στο Μεξικό.

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Υπέροχο παιχνίδι, παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που μέσα ενημέρωσης της Κολομβίας αναρωτιούνται αν ο Χάμες Ροντρίγκες σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις