Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χαμός με Γάλλο Ολυμπιονίκη δρομέα: «Ο Χίτλερ είναι σχολιαρόπαιδο μπροστά στον Νετανιάχου»

Χαμός με Γάλλο Ολυμπιονίκη δρομέα: «Ο Χίτλερ είναι σχολιαρόπαιδο μπροστά στον Νετανιάχου»

Σάλο έχει προκαλέσει ένα σχόλιο του τρεις φορές Ολυμπιονίκη, Μαχιεντίν Μεκχισί, στα social media. Ο πρώην δρομέας συνέκρινε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης δρομέας, Μαχιεντίν Μεκχισί, τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είναι σχολιαρόπαιδο μπροστά στον Νετανιάχου.

«Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι σχολιαρόπαιδο μπροστά στον Νετανιάχου! Οι ηγέτες της Δύσης είναι πραγματικοί συνεργάτες του», ήταν το σχόλιο που ανέβασε ο Γάλλος αθλητής, συνοδεύοντας το μήνυμά του με τα ακόλουθα hashtags, όπως #Nazisrael #GazaGenocide και #IsraeliNewNazism.

Το σχόλιο του Μαχιεντίν Μεκχισί προκάλεσε αντιδράσεις, με τον δήμαρχο της Ρεν, Aρνό Ρομπινέ, να γράφει στο twitter: «Και να σκεφτείς ότι αυτό το άτομο φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής ομάδας! Ντρέπομαι για την πόλη μας… τι αποτυχία!»

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό του Ισραήλ στον πόλεμο με τη Χαμάς, με τον Εμανουέλ Μακρόν να ξεκαθαρίζει, πάντως, ότι για να υπάρχει ειρήνη στην περιοχή, η μόνη λύση είναι αυτή των δύο κρατών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις