Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάποελ Ιερουσαλήμ ενόψει ΑΕΚ: «Θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»

Χάποελ Ιερουσαλήμ ενόψει ΑΕΚ: «Θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»
ΦΩΤΟ intime

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Basketball Champions League και οι οπαδοί της έδειξαν… άγριες διαθέσεις για το ματς.

Ο νικητής του αγώνα θα πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League και η Χάποελ Ιερουσαλήμ διαφήμισε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εμφανίζοντας οπαδούς της να δείχνουν την… πόρωσή τους για την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις στο video της Χάποελ Ιερουσαλήμ

«Την επόμενη εβδομάδα η αρένα θα μοιάζει με κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Επειδή είμαστε εμείς εναντίον όλου του κόσμου. Και θα επικρατήσουμε.

Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες. Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις