Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Χάρι Κέιν: Ο Άγγελος Ποστέκογλου επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου

Χάρι Κέιν: Ο Άγγελος Ποστέκογλου επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου

Ο προπονητής της Τότεναμ Άγγελος Ποστέκογλου, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Χάρι Κέιν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, αφού οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τους Βαυαρούς.

Ο Κέιν θα αποχωρήσει από την Τότεναμ με προορισμό την Μπάγερν Μονάχου, σε μια μεταγραφή που θα στοιχήσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους.
Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτηση του διεθνή Άγγλου φορ, ωστόσο ο προπονητής της Τότεναμ Άγγελος Ποστέκογλου, θέλησε να αναφέρει πως έχουν απομείνει μονάχα τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο Κέιν να γίνει με κάθε επισημότητα κάτοικος Μόναχου.

«Καταλαβαίνω ότι το θέμα έχει προχωρήσει στο σημείο που φαίνεται ότι θα συμβεί.

«Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή και από αυτή την προοπτική μας δίνουν κάποια σαφήνεια ότι, αν αποκλείσουμε κάτι απρόβλεπτο, προχωράμε χωρίς τον Χάρι. Σίγουρα την προπόνηση σήμερα και την προετοιμασία για το Μπρέντφορντ θα τα κάνουμε χωρίς τον Χάρι.»

Μάλιστα όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα «Bild»  ο Χάρι Κέιν αναμένεται να προσγειωθεί το απόγευμα της Παρασκευής (11/08) στις 21:25 στο Μόναχο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Μπάγερν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις