Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Χάσι μίλησε για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πολύ πιθανό ο Μπέσνικ Χάσι να βρεθεί στη χώρα μας, προκειμένου να γίνει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Η βελγική “hln.be” αναφέρει πως ο 45χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στην Αθήνα Τρίτη (06/06), προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Ολυμπιακό, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του.

“Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε δύο λόγους, για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβω τον Ολυμπιακό” ανέφερε αρχικά ο Μπέσνικ Χάσι, για τον οποίο το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον ήθελε την περασμένη σεζόν για προπονητή της Νότιγχαμ, κάτι που όμως δεν… προχώρησε.

Ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ και της Λέγκια συνέχισε, λέγοντας: “Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά. Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους του CL), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε