Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναποδογύρισε το διθέσιο μπόμπσλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναποδογύρισε το διθέσιο μπόμπσλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας
Reuters

Ο πιλότος Μπραντ Χολ και ο συναθλητής του στο διθέσιο μπόμπσλεϊ των ανδρών της Μεγάλης Βρετανίας, Νικ Γκλίσον, είχαν ένα σοκαριστικό ατύχημα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της προσπάθειας τους, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2022.

Έχοντας πρώτα πιάσει ταχύτητα 134,7 Km/h, το μπόμπσλεϊ του βρετανικού διδύμου βγήκε από μια ανοικτή στροφή της διαδρομής, έχασε τον έλεγχο και.. ανετράπη.

Το μπόμπσλεϊ σύρθηκε για πάρα πολλά μέτρα, αλλά μόλις σταμάτησε, οι δυο αθλητές βγήκαν χωρίς να έχουν πάθει τίποτα (σ.σ. εμφανίστηκαν λίγο σοκαρισμένοι, μόλις πάτησαν στα πόδια τους).

Σύμφωνα και με όσα ανέφερε ο σπίκερ του Eurοsport, αν και στις προπονήσεις είχαν υπάρξει ανάλογα ατυχήματα, αυτό ήταν το πρώτο που έγινε κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Να αναφερουμε ότι οι Φραντσέσκο Φρίντριχ και Τόρστεν Μάργκις κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διθέσιο μπόμπσλεϊ των ανδρών, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Το γερμανικό δίδυμο ολοκλήρωσε τις τέσσερις κούρσες του στο αγώνισμα σε 3:56.89 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, διατηρώντας τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από τέσσερα χρόνια, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις