Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χειροβομβίδα σε σπίτι ποδοσφαιριστή στο Ισραήλ – «Ο τρόμος ξεκινά, μείνε μακριά από τη Χάιφα»

Χειροβομβίδα σε σπίτι ποδοσφαιριστή στο Ισραήλ  – «Ο τρόμος ξεκινά, μείνε μακριά από τη Χάιφα»

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ισραήλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η είδηση πως άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα (!) στο σπίτι των γονιών του Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Μακάμπι Χάιφα.

Το ποδοσφαιρικό του παρελθόν φαίνεται πως «πληρώνει» ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Ομέρ Ατζιλί, ο οποίος επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα πριν από μερικές ημέρες, με οπαδούς της ομάδας ωστόσο να μη συμφωνούν με την κίνηση αυτή και να ρίχνουν χειροβομβίδα στο πατρικό του σπίτι!

Όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, η αστυνομία του Ισραήλ υποψιάζεται πως πρόκειται για οπαδούς της νέας ομάδας του, οι οποίοι είναι αντίθετοι στην απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, καθώς είχε φορέσει για χρόνια τη φανέλα της «μισητής» Χάποελ Τελ Αβίβ.
Μάλιστα προχθές οπαδοί της Μακάμπι έστειλαν προειδοποιητικά μηνύματα στον Ατζίλι, με απειλές στο σπίτι της οικογένειάς του. «Μείνε μακριά από τη Χάιφα» και «Ο τρόμος ξεκινά» είναι τα δύο μηνύματα που οι ανεγκέφαλοι έγραψαν στον περίβολο της κατοικίας του.

Σήμερα πάντως θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και όπως αναφέρεται οπαδοί της Χάιφα θα έρθουν στην προπόνηση για να τον υποστηρίξουν. Χθες ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάακοφ Σαχτσάρ, και άλλα μέλη του συμβουλίου βεβαίωσαν τον ποδοσφαιριστή ότι όλα θα κυλήσουν καλά, θα υπογράψει με την ομάδα και θα συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις