Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χιμένεθ: «Ο Μελισσανίδης ανησυχεί για το αν θα έχουμε παίκτες στα πλέι οφ»

Χιμένεθ: «Ο Μελισσανίδης ανησυχεί για το αν θα έχουμε παίκτες στα πλέι οφ»

 Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (7/3), στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Μανόλο Χιμένεθ, στις καθιερωμένες δηλώσεις του για το παιχνίδι, να αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ενώ τόνισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μεγάλη ανησυχία για το αν θα έχει παίκτες η ομάδα στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια έπειτα από την ήττα από τον Βόλο και την πρόκριση:

«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το σύνηθες. Δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε την πρόκριση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ελπίζω να επανέλθουν όλοι οι παίκτες μας για να είμαστε πιο δυνατοί».

Για τις 14 συνεχείς προκρίσεις σε νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης:

«Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να κερδίζει το Κύπελλο. Το ‘χω κάνει και με την Σεβίλλη, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα σε διπλά ματς. Δεν είναι εύκολα τα ματς Κυπέλλου».

Για τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Είναι σπάνιο να μην βρισκόμαστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Υπάρχει ένα κλίμα πάντα σε φιλικό επίπεδο. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Καταλαβαίνω την ανησυχία του προέδρου και μου φαίνεται θετική η ανησυχία του. Η μεγάλη του ανησυχία είναι για το αν θα έχουμε παίκτες στα Play Off. Το ίδιο ανησυχεί και εμένα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις