Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χοντρή “γκέλα” για Γουλβς πριν τον Ολυμπιακό! Είδε… φως η Άρσεναλ (videos)

Χοντρή “γκέλα” για Γουλβς πριν τον Ολυμπιακό! Είδε… φως η Άρσεναλ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουλβς, υπέπεσε σε “γκέλα” στην έδρα της Μπράιτον, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας, με την αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα και έμεινε πίσω στη “μάχη” της τετράδας. Δύσκολη νίκη για την Άρσεναλ στο “μικρό” λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ.

Η Γουλβς ήταν ανώτερη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και έμεινε στο 0-0, στην έδρα της, κόντρα στην Μπράιτον, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αγγλίας. Οι ευκαιρίες στο ματς ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με την πρώτη καθαρή ευκαιρία να έρχεται για τους “Λύκους” στο 75′ με τον Χιμένες (μπλόκαρε το σουτ του ο Ράιαν), σε μία φάση όπου είχε προσπαθήσει δευτερόλεπτα νωρίτερα να σκοράρει ο Ποντένσε (μπήκε αλλαγή στο 74′) ενώ στο 90′ ο Ντεντόνκερ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να μείνει το δίκαιο 0-0 μέχρι το φινάλε.

Στο μεταξύ, η Αρσεναλ με γκολ του Λακαζέτ στο 78ο λεπτό πήρε τη νίκη, στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, κόντρα στη Γουέστ Χαμ με 1-0, ενώ να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Οι “κανονιέρηδες” ανέβηκαν έτσι στους 40 βαθμούς και έμειναν “ζωντανοί” στο κυνήγι της τετράδας, επεκτείνοντας παράλληλα σε οκτώ ματς το αήττητο σερί τους στην Premier League.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 29ςη αγωνιστικής

Σάββατο 7/3
Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 2-1
(25’ Σαλάχ, 33’ Μανέ – 9’ Γουίλσον)

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 1-0
(78’ Λακαζέτ)

Γούλβς-Μπράιτον 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 1-0
(28’ Αγιού)

Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ 0-1
(79’ Σεν Μαξιμέν)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 1-0
(36’ Σαρπ)

Μπέρνλι-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 8/3
Τσέλσι-Έβερτον (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 9/3
Λέστερ-Άστον Βίλα (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις