Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Χωρίς 12 παίκτες η προπόνηση του Παναθηναϊκού! Εκτός και οι 4 τραυματίες

Χωρίς 12 παίκτες η προπόνηση του Παναθηναϊκού! Εκτός και οι 4 τραυματίες
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

“Άδειο” ήταν το Κορωπί στην επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις, αφού 12 παίκτες έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ τέσσερις ακόμη δεν προπονούνται με την ομάδα εξαιτίας τραυματισμών.

Διεκπεραιωτικά θα συνεχιστούν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού στη διακοπή των πρωταθλημάτων, αφού με 12 παίκτες στις εθνικές ομάδες και τέσσερις τραυματίες, είναι αδύνατο για τον Γιώργο Δώνη, να δουλέψει οτιδήποτε στις συγκεντρώσεις στο Κορωπί.

Πιο συγκεκριμένα, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος βρίσκονται στην Εθνική Ανδρών, Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, Καμπετσής στην Ελπίδων και οι Εμμανουηλίδης, Σέχου, Χριστογεώργος, στην Ελπίδων.

Στην Ελπίδων θα βρισκόταν και ο Στάικος, όμως η θλάση που υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα τον αφήσει τελικά εκτός, όπως και στις προπονήσεις του Τριφυλλιού. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, όμως, δεν είναι ο μόνος τραυματίας για τον Παναθηναϊκό, αφού θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζουν και οι Γιόχανσον, Κάτσε, Μουνιέ.

Ως εκ τούτου στο οικογενειακό διπλό της ομάδας στο Κορωπί, συμμετείχαν την Τρίτη 9 Οκτωβρίου και 8 ποδοσφαιριστές από την Κ19 και συγκεκριμένα οι Σκεντεράϊ, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας και Καλομοίρης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις