Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς Μουρίνιο και Βενγκέρ η λίστα για τον “Προπονητή της Χρονιάς”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι για το βραβείο του “Προπονητή της Χρονιάς” στην Premier League, με τα δυο αυτά σημαντικά ονόματα να… απουσιάζουν.

Δεν μπορούμε να πούμε πως αποτελεί έκπληξη! Η κακή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε τον Ζοσέ Μουρίνιο εκτός της λίστας για τον “Προπονητή της Χρονιάς” στην Premier League. Το ίδιο συνέβη και με τον Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ, που για μια ακόμη σεζόν έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως οι δύο τους είναι οι προπονητές που έχουν κερδίσει τα περισσότερα βραβεία (από τρία), πίσω από τον Αλεξ Φέργκιουσον (13 βραβεία).

Οι υποψήφιοι: Aντόνιο Κόντε (Τσέλσι), Μαουρίτσιο Ποκετίνο (Τότεναμ), Πολ Κλέμεντ (Σουόνσι), Σιν Ντάις (Μπέρνλι), Εντι Χάουι (Μπόρνμουθ) και Τόνι Πούλις (Γουέστ Μπρομ). Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν και θα διαδεχθεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Παράλληλα, Τσέλσι και Τόττεναμ, κυριαρχούν στις υποψηφιότητες για τον παίκτη της χρονιάς. Οι Αγγλοι πρωταθλητές εκπροσωπούνται από Αζάρ, Καντέ και Αθπιλικουέτα, ενώ η Τότεναμ από τους Ντέλι Αλί (έχει κερδίσει τον τίτλο για τον παίκτη αποκάλυψη της χρονιάς από την ένωση επαγγελματιών), Κριστιάν Ερικσεν και Γιαν Βερτόνγκεν. Στην σχετική λίστα βρίσκονται επίσης, ο Ρομέλου Λουκάκου της Εβερτον, που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ο Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε