Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χρήστος Τζόλης: Γκολ και δυο ασίστ στην εκτός έδρας νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ

Χρήστος Τζόλης: Γκολ και δυο ασίστ στην εκτός έδρας νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ
Eurokinissi

Λίγο πριν ενσωματωθεί στην Εθνική ποδοσφαίρου για τα playoffs του Nations League, ο Χρήστος Τζόλης πήρε από το… χέρι την Φορτούνα Ντίσελντορφ και την οδήγησε σε εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Όσναμπρικ (0-4) στη Γερμανία.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Bundesliga 2, ο Χρήστος Τζόλης είχε γκολ και ασίστ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην εκτός έδρας νίκη της επί της Όσναμπρικ (0-4) του Θανάση Ανδρούτσου.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 35′ της αναμέτρησης για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια μοίρασε δύο ασίστ. Η πρώτη στο γκολ του Τακάσι Ουτσίνο στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και η δεύτερη στο 72′, στο τέρμα του Μάρλον Μουσταφά για το 0-3..

Στις 26 φετινές του εμφανίσεις -σε όλες τις διοργανώσεις- ο Χρήστος Τζόλης έχει βάλει 17 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ. Την ίδια στιγμή, η Φορτούνα Ντίσελντορφ παραμένει σε… τροχιά ανόδου καθώς ανέβηκε στην 3η θέση -που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου- έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από το Αμβούργο που βρίσκεται στο -2.

Παράλληλα, μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από τη Χόλσταϊν Κίελ και τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Bundesliga.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις