Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χρόνινγκεν – Ναϊμέγκεν: Οριστική διακοπή μετά από ρίψη ποτηριού στον βοηθό διαιτητή

Χρόνινγκεν – Ναϊμέγκεν: Οριστική διακοπή μετά από ρίψη ποτηριού στον βοηθό διαιτητή

Οι οπαδοί δεν ξεφεύγουν μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ολλανδία ο διαιτητής του Χρόνινγκεν – Ναϊμέγκεν δεν το… πολυσκέφτηκε και διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση, μετά τη ρίψη ποτηριού από την εξέδρα σε επόπτη της αναμέτρησης.

Πρόωρο τέλος πήρε η αναμέτρηση της Χρόνινγκεν με την Ναϊμέγκεν για την 30ή αγωνιστική στην Eredivisie λόγω.. βλακείας των οπαδών. Ένα ποτήρι προσγειώθηκε στα πόδια στα πόδια επόπτη, με τον διαιτητή να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Έπειτα από διαβουλεύσεις που κράτησαν για πάνω από 15 λεπτά, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα για την ασφάλεια τόσο των διαιτητών, όσο και των ποδοσφαιριστών.

Να αναφέρουμε ότι ο δράστης συνελήφθη αμέσως από τρεις ανθρώπους της ασφάλειας της Χρόνινγκεν, όμως παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας, ο διαιτητής αποφάσισε να μην αρχίσει ξανά το ματς και η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες των πειθαρχικών οργάνων της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε διακοπεί και ο αγώνας της Χρόνινγκεν με τη Χέρενφεν έπειτα από την εισβολή οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις