Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα για τον Λίνκολν της Σάντα Κλάρα”

“Υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα για τον Λίνκολν της Σάντα Κλάρα”

Στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας βρίσκεται ο εξτρέμ της πορτογαλικής Σάντα Κλάρα, Λίνκολν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μάνατζέρ του σε Μέσα στης Βραζιλίας και μετέδωσε και η “A Bola”.

Ενδιαφέρον (και) από την Ελλάδα για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού μέσου της Σάντα Κλάρα, Λίνκολν Ενρίκε Ολιβέιρα ντος Σάντος, γνωστός ως Λίνκολν, επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Λούκας Μινέιρο, σύμφωνα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, όπως αναφέρει η την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, ενώ το προηγούμενο διάστημα, ΜΜΕ στην Πορτογαλία ανέφεραν ότι για τον Λίνκολν είχε δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τον Μινέιρο​ “υπήρξε ενδιαφέρον από συλλόγους στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, αλλά δεν υπήρξε ακόμη συγκεκριμένη πρόταση και λόγω της διακοπής στην μεταγραφική κίνηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού”.

Ωστόσο, σύντομα, “η Σάντα Κλάρα θα δεχθεί κάτι πιο επίσημο”, δήλωσε ο μάνατζερ στον τύπο της Βραζιλίας.
Μάλιστα σημειώνεται ότι η πρώτην του ομάδα, Γκρέμιο, στην οποία ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι τον παρουσίασε σε ηλικία 16 ετών, παρακολουθεί με προσοχή όλες τις κινήσεις, αφού κατέχει το 20% των δικαιωμάτων του
Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Σάντα Κλάρα 15 εκατομμύρια ευρώ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις