Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Υπογράφει στην ΑΕΚ για δύο χρόνια ο Μιλόγεβιτς», γράφουν οι Σέρβοι

«Υπογράφει στην ΑΕΚ για δύο χρόνια ο Μιλόγεβιτς», γράφουν οι Σέρβοι

Σύμφωνα σερβικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου τα έχει βρει σε όλα με τους “κιτρινόμαυρους” κι αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Όπως υποστηρίζει το Alo.rs, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, με τον Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας το καλοκαίρι.

«Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μιλόγεβιτς και κατέληξε στον Σέρβο. Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα, μετά την εργασία του στον Πανιώνιο και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Να σημειωθεί ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει το παραπάνω δημοσίευμα, ενώ πριν λίγες μέρες είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή σε επαφή με κάποιον προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις