Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπόκλιση Αταμάν στον Σπανούλη! “Κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να τον πάρω”

Υπόκλιση Αταμάν στον Σπανούλη! “Κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να τον πάρω”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι κάθε καλοκαίρι προσπαθούσε να φέρει τον Βασίλη Σπανούλη σε όποια ομάδα βρισκόταν ο ίδιος, τονίζοντας ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές στο ΣΕΦ, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας έσταξε… μέλι για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο ήθελε να συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εκείνος προτιμούσε τους Πειραιώτες.

“Είναι αλήθεια. Σε όλες τις ομάδες που ήμουν κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να πάρω τον Σπανούλη. Κάθε φορά όμως στο τέλος εκείνος προτιμούσε να μείνει στον Ολυμπιακό. Τον σέβομαι, μου αρέσει, είναι από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη και τώρα παρότι είναι 35-36 ετών είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού”, τόνισε ο τεχνικός της Εφές.

Όσο για την ήττα από τον Ολυμπιακό: “Ήταν ένα κλασικό καλό παιχνίδι Ευρωλίγκας. Ο τραυματισμός του Μπομπουά μάς επηρέασε, έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας την τελευταία στιγμή. Πιστεύαμε πως θα έπαιζε, αλλά δεν τα κατάφερε και αυτό άλλαξε τα πάντα για μας. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το ματς, με κακό ρυθμό, αλλά μετά από κάποιες αλλαγές βρήκαμε ισορροπία και επιστρέψαμε στο ματς στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά χάσαμε 18 ριμπάουντ που για μένα ήταν το κλειδί για την ήττα μας. Επίσης ο Τουπάν έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην επίθεση. Είχε 5,6 πόντους ως τώρα και πέτυχε 19 με απίθανα τρίποντα. Στα τελευταία δύο λεπτά κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε βολές, γι’ αυτό κέρδισε ο Ολυμπιακός. Συγχαρητήρια για τη νίκη του”.

Ερωτηθείς αν ο Μίσιτς ήταν κουρασμένος στο τέλος, απάντησε: “Ναι, ήταν κουρασμένος, αλλά με τον Μπομπουά εκτός δεν είχαμε την πολυτέλεια να τον ξεκουράσουμε. Έπρεπε να είναι πιο έξυπνος για να προστατέψει τον εαυτό του από τα λάθη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις