Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπόκλιση Λεμπρόν Τζέιμς σε Αντετοκούνμπο! “Μοναδικό ταλέντο” [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του στο NBA, οδηγώντας τους Μπακς στη σπουδαία νίκη επί των Καβαλίερς. Ο Έλληνας φόργουορντ “ανάγκασε”, μάλιστα, τον Λεμπρόν Τζέιμς να υποκλιθεί στο ταλέντο του.

Ο “Βασιλιάς” έσταξε… μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του, σημειώνοντας 34 πόντους.

“Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα, γιατί παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Δεν ματσάρεις συνέχεια μαζί του, γιατί παίζει στο ‘1’, στο ‘2’, στο ‘3’, στο ‘4’… Θα πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια”, τόνισε αρχικά ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Για το αν βλέπει ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του Αντετοκούνμπο, είπε: “Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο ψηλός όσο εκείνος, ούτε έπαιζα πλέι μέικερ. Εκείνος παίζει στη θέση αυτή και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι έχει έναν εξαιρετικό παίκτη”.

Για το πώς ήρθε η ήττα για τους πρωταθλητές, είπε: “Προηγηθήκαμε με 14, αλλά χαλαρώσαμε και οι Μπακς είναι ομάδα ρυθμού. Βρήκαν ρυθμό και εμείς δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Κι εγώ δεν ήμουν καλός, θα είμαι καλύτερος στο επόμενο ματς¨”.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε