Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Υποβιβάστηκε η Νόριτς! Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ έκαναν… άλμα σωτηρίας (video)

Υποβιβάστηκε η Νόριτς! Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ έκαναν… άλμα σωτηρίας (video)
Reuters

Νίκες που τις φέρνουν μια… ανάσα από την παραμονή στην Premier League πήραν Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ, με τα “σφυριά” να δίνουν την τελειωτική “μαχαιριά” στη Νόριτς.

Η Γουέστ Χαμ “τσάκισε” εκτός έδρας τη Νόριτς με 4-0 και την… έστειλε στην Championship, κάνοντας παράλληλα βήμα παραμονής στην Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Αντόνιο, που πέτυχε και τα 4 γκολ της αναμέτρησης (11′, 45+1′, 54′, 74′).

Ανάλογη κρίσιμη νίκη πήρε και η Γουότφορντ, που επικράτησε -με ανατροπή- εντός έδρας της Νιούκαστλ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Γκάιλ, αλλά οι “¨σφήκες” πήραν το “τρίποντο” με τα γκολ του Ντιν (52′ και 82′) από το σημείο του πέναλτι.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο νικήτριες ομάδες έφτασαν τους 34 βαθμούς και βρέθηκαν στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και τη 18η Μπόρνμουθ (έχει με ένα ματς λιγότερο).

Η Νόριτς παρέμεινε στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς και έγινε η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Αυτός είναι ο πέμπτος υποβιβασμός στην ιστορία της στην Premier League, κάτι που αποτελεί αρνητική επίδοση, αφού δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα. Κρίσταλ Πάλας, Μίντλεσμπρο, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ μετράνε από τέσσερις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις