Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Υποβιβάστηκε η Σάντερλαντ! Πανηγύρισε “τρελά” το βαθμό ο Σίλβα [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αποχαιρέτησε την Premier League η Σάντερλαντ, μετά και την ήττα από την Μπόρνμουθ (0-1). Σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία πήρε η Χαλ (0-0 με την Σαουθάμπτον). Ο Μάρκο Σίλβα πανηγύρισε το πέναλτι που απέκρουσε ο Γιακούποβιτς στις καθυστερήσεις!

Απογοήτευση! Η Σάντερλαντ γνώρισε μία ακόμα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Μπόρνμουθ (0-1), αποτέλεσμα που “σφράγισε” και μαθηματικά τον υποβιβασμό της στην Championship. To μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κινγκ στο 88΄.

Την ίδια στιγμή, η Χαλ του Μάρκο Σίλβα έκανε ένα ακόμα βήμα… παραμονής. Οι “τίγρεις” έφυγαν από την έδρα της Σάντερλαντ με το βαθμό (0-0), βλέποντας τον τερματοφύλακα τους, Γιακούποβιτς, να αποκρούει στο φινάλε πέναλτι του Τάντιτς. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πανηγύρισε έξαλλα από τον πάγκο του, αφού το 0-0 έφερε την ομάδα του στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε άλλο παιχνίδι, η Λέστερ έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Γουέστ Μπρομ επικρατώντας με 1-0 χάρις στο τέρμα του Βάρντι στο 43΄.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε