Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζαλγκίρις Κάουνας – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Καθοριστικός τελικός”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Κάουνας, όπου αύριο (9/3) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Καθοριστικό τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τους Λιθουανούς ο Τσάβι Πασκουάλ.

“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι μετά το τελευταίο ματς με την Νταρουσάφακα θα είναι άλλος ένας τελικός, καθοριστικός τελικός. Ίσως να είναι και ο αγώνας-κλειδί της χρονιάς, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτόν”, τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και την αποχώρηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

“Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλε όσο βρέθηκε μαζί μας. Όπως και εγώ έχω την υποχρέωση να προετοιμάζω την ομάδα, έτσι και ο κάθε παίκτης έχει την υποχρέωση να είναι έτοιμος. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο μας. Πρέπει να νικήσουμε. Αυτό είναι το κύριο για εμάς”, ανέφερε ο Πασκουάλ.

Από την πλευρά του, ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε: “Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, δεν είμαστε σπουδαία ομάδα εκτός έδρας, αλλά ευχόμαστε να το αλλάξουμε αυτό. Εχουμε πολλά κενά διαστήματα και οι αντίπαλες ομάδες επιστρέφουν στους αγώνες και παίρνουν τον έλεγχο. Αν το διορθώσουμε αυτό, θα είμαστε καλά. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε επιθετικοί και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε