Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Διαιτησία και αστοχία φρέναραν τον Ατρόμητο! Λύτρωση Ολυμπιακού από Ιντέγε

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην κορυφή μετά το πέρασμά του από το Περιστέρι, όπου νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο, στον οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ.

Το live του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και προκάλεσαν πολλές αναταραχές στην «ερυθρόλευκη» άμυνα που έμπαζε… Μοιραίος παίκτης για τον Ατρόμητο ήταν ο Στόιτσεφ, ο οποίος βρέθηκε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τραντάζοντας τα δίχτυα, τις φάσεις που δημιούργησε με τους συμπαίκτες του. Ο αγώνας είχε πολλά νεύρα και εντάσεις.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα, στο 7′ διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Ντα Κόστα.

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να χτυπήσει τον Ολυμπιακό από την πλευρά του Ρέτσου και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν παιχνίδι με τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος στο 13′ έστειλε την πάνω από το δοκάρι και είχε ευκαιρία και πέντε λεπτά μετά.

Στο 19′ ο Μίλος Στόιτσεφ με σουτ μέσα από την περιοχή έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως και στο 25′ που ξέφυγε κι από τον Καπίνα, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 27′ ο βοηθός του Δελφάκη υπέδειξε τον Λε Ταλέκ λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ αυτός πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το ματς δεν είχε άλλες σημαντικές φάσεις, αλλά η ένταση χτυπούσε… κόκκινο.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου είχαμε διακοπή, λόγω ενός μπουκαλιού έπεσε δίπλα στο πόδι του Ντα Κόστα. Οταν έγιναν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα άρχισε και πάλι.

Στο 54ο λεπτό, ο Κώστας Φορτούνης έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Ιντέγε που έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Ο ρυθμός έπεσε για λίγο κι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς. Στο 81′ ο Στόιτσεφ  βρέθηκε ξανά απέναντι στον Καπίνο και  έχασε το τρίτο τετ α τετ του στο ματς. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72′ Λημνιός), Κεϊτά, Μπάγκα (64′ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.
Ολυμπιακός (Μπέντο):Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης (88′ Ρομαό), Σεμπά, Ελιουνούσι (85′ Πάρντο), Ιντέγε

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε