Αθλητικά

Ζαν Τοντ: “Αφήστε τον Σουμάχερ να ζήσει τη ζωή του εν ειρήνη!”

Ο πρόεδρος της FIA και προσωπικός φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαν Τοντ, ζήτησε από τα ΜΜΕ να αφήσουν επιτέλους τον Γερμανό θρύλο της Formula 1, να ζήσει τη ζωή του σε ησυχία, χωρίς να δίνει πάντως περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το σοβαρότατο τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ την ώρα που έκανε σκι στην Ελβετία και ακόμη και σήμερα, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της υγείας του, παρότι όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, προσπαθούν να αποσπάσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία από την οικογένειά του.

Αυτό το γεγονός σχολίασε και ο πρώην διευθυντής της ομάδας της Ferrari την εποχή που “μεσουρανούσε” ο Γερμανός πρωταθλητής της F1, Ζαν Τοντ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα La Nación της Αργεντινής, για τον κορυφαίο σε τίτλους, πιλότο της ιστορίας.

“Είναι συνεχώς δίπλα του, η οικογένειά του. Είμαι τυχερός που έχω εύκολη πρόσβαση σε αυτόν, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι ένα ιδιωτικό θέμα και νομίζω ότι είναι ώρα να αφήσουμε τον Μίκαελ να ζήσει τη ζωή του εν ειρήνη”, τόνισε ο Τοντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
FIFA για Μπάλογκαν: «Η κόκκινη κάρτα δεν ανακλήθηκε» – Όλο το σκεπτικό για την υπόθεση σκάνδαλο μετά τον σάλο
Η σχετική ανακοίνωση της FIFA αποτελείται από 871 λέξεις, αλλά παρ' όλα αυτά δεν εξηγεί ουσιαστικά τον λόγο που ουσιαστικά δεν μέτρησε η κόκκινη κάρτα στον επιθετικό των ΗΠΑ
Η «πέτρα του σκανδάλου», Folarin Balogun που αποβλήθηκε αλλά με άνωθεν παρέμβαση είναι κανονικά στην αποστολή των ΗΠΑ για τον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο