Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζαν Τοντ: “Αφήστε τον Σουμάχερ να ζήσει τη ζωή του εν ειρήνη!”

Ζαν Τοντ: “Αφήστε τον Σουμάχερ να ζήσει τη ζωή του εν ειρήνη!”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο πρόεδρος της FIA και προσωπικός φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαν Τοντ, ζήτησε από τα ΜΜΕ να αφήσουν επιτέλους τον Γερμανό θρύλο της Formula 1, να ζήσει τη ζωή του σε ησυχία, χωρίς να δίνει πάντως περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το σοβαρότατο τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ την ώρα που έκανε σκι στην Ελβετία και ακόμη και σήμερα, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της υγείας του, παρότι όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, προσπαθούν να αποσπάσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία από την οικογένειά του.

Αυτό το γεγονός σχολίασε και ο πρώην διευθυντής της ομάδας της Ferrari την εποχή που “μεσουρανούσε” ο Γερμανός πρωταθλητής της F1, Ζαν Τοντ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα La Nación της Αργεντινής, για τον κορυφαίο σε τίτλους, πιλότο της ιστορίας.

“Είναι συνεχώς δίπλα του, η οικογένειά του. Είμαι τυχερός που έχω εύκολη πρόσβαση σε αυτόν, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι ένα ιδιωτικό θέμα και νομίζω ότι είναι ώρα να αφήσουμε τον Μίκαελ να ζήσει τη ζωή του εν ειρήνη”, τόνισε ο Τοντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις