Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ζέκα: Παίρνει το ελληνικό διαβατήριο – Στην αναμονή ο Σκίμπε

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει εδώ και καιρό τα δικαιολογητικά για την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου, με τον Μίχαελ Σκίμπε να περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Ζέκα παρέστη στις αρχές Νοεμβρίου στην Ειδική Επιτροπή Πολιτογράφησης του Υπουργείου Εσωτερικών, για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Ο Πορτογάλος είχε προσκληθεί για να δώσει συνέντευξη ενώπιον των μελών της επιτροπής και πέρασε με επιτυχία το τεστ γνώσεων.

Πλέον, απομένουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία θα “τρέξει” το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ θα υπάρξει και αλληλογραφία ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, έτσι ώστε να πιστοποιηθεί ότι ο Ζέκα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τους Ίβηρες. Το τελικό στάδιο είναι η κοινοποίηση του θέματος στην UEFA και τη FIFA προκειμένου να επισημοποιηθεί η ελληνοποίηση του παίκτη.

Όλα δείχνουν πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο, το αργότερο μέχρι τις αρχές του χρόνου. Ο προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα για να μπορεί να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε