Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζέκα: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”

Ζέκα: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”
ΦΩΤΟ intime

Ο Κάρλος Ζέκα εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Ανδρέα Σάμαρη.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “maisfutebol.iol.pt” παραχώρησε ο αρχηγός της Κοπεγχάγης και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Κάρλος Ζέκα, όπου αποκάλυψε ότι προέτρεψε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μετακομίσει στην Μπενφίκα , ενώ αναφέρθηκε στον Ανδρέα Σάμαρη και στην επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

“Ο Βλαχοδήμος ήταν ο συγκάτοικός μου στον Παναθηναϊκό και είχαμε πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Με ρώτησε για την Μπενφίκα και τον προέτρεψα να πάει με… κλειστά μάτια. Γνωρίζω το μεγαλείο της, παρ’ ότι δεν είμαι φίλαθλός της. Του είπα ότι θα ενθουσιαστεί με τις συνθήκες που θα συναντήσει και με τους φιλάθλους” δήλωσε αρχικά ο Ζέκα και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με τον Ανδρέα Σάμαρη λέγοντας:

“Τον Σάμαρη τον γνώρισα στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ ευγενικός και πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θυμάμαι ότι μιλούσαμε στα πορτογαλικά για αρκετή ώρα”.

Τέλος, ο Ζέκα ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: “Έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Από την άλλη, θα ήθελα να παίξω και στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, αφού έχω αγωνιστεί μόλις για μία σεζόν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις