Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Το συναίσθημα με γύρισε στην Παρτιζάν»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Το συναίσθημα με γύρισε στην Παρτιζάν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν, με τη σερβική ομάδα να παρουσιάσει τον “άρχοντα των δαχτυλιδιών”, ο οποίος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την ομάδα της καριέρας του στην κορυφή.

Έπειτα από 28 χρόνια, ο “Ζοτς” επέστρεψε… σπίτι του, τονίζοντας ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε το συναίσθημα στην απόφασή του.

«Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο για την ευκαιρία να επιστρέψω στην Παρτιζάν. Γύρισα λόγω του συναισθήματος. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να βοηθήσω την Παρτιζάν όσο περισσότερο μπορούσα, τώρα θα προσπαθήσω για να επαναφέρω την ομάδα εκεί που ανήκει. Η ιστορία του κλαμπ είναι εκπληκτική. Η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη», δήλωσε αρχικά.

«Την προηγούμενη εβδομάδα όταν συναντήθηκα με τον Όστογια Μιγιάιλοβιτς πήρε περίπου 2-3 ώρες και ήδη είχα πάρει την απόφασή μου.

Οι φιλοδοξίες είναι οι υψηλότερες δυνατές. Γνωρίζω τι σημαίνει η επιστροφή στην Παρτιζάν. Θέλω να παίξω στην Euroleague, αλλά όχι μόνο για ένα χρόνο, αλλά να έχουμε σοβαρό ρόλο σε αυτή.

Σταμάτησα για έναν χρόνο, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στο παρκέ. Είμαι πιο ευτυχισμένος εκεί», πρόσθεσε.

Για τη δουλειά που αναμένεται να κάνει στην Παρτιζάν: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά όταν έχεις επιθυμία, μπορείς να κάνεις πολλά. Ο ανταγωνισμός στην ABA Liga είναι ισχυρός και δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα εκτός από το ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε την Παρτιζάν εκεί που ανήκει».

Για την απόφασή του: «Πάντα έλεγα ότι η Παρτιζάν με έφτιαξε και με βοήθησε. Τα χρόνια που πέρασα ως παίκτης και προπονητής με έκαναν υπόχρεο στην Παρτιζάν. Τώρα η απόφασή μου ήταν ασύγκριτα πιο εύκολη. Όταν έχεις κίνητρο δεν έχεις όριο και μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις