Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζενίτ – Ολυμπιακός: Για τη δεύτερη σερί νίκη αλλιώς… χάνονται οι “ερυθρόλευκοι”!

Ζενίτ – Ολυμπιακός: Για τη δεύτερη σερί νίκη αλλιώς… χάνονται οι “ερυθρόλευκοι”!
ΦΩΤΟ Intime

Στην έδρα της Ζενίτ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απόψε ο Ολυμπιακός (19:00, LIVE από το NewsIt.gr), σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Euroleague, με τους “ερυθρόλευκους” να είναι σε πολύ οριακό σημείο βαθμολογικά.

Ο Ολυμπιακός αναζητά μια δεύτερη σερί νίκη στη Euroleague, στη “Sibur Arena” της Αγίας Πετρούπολης, απόψε (23/1, 19:00, LIVE από το NewsIt.gr), στην 21η αγωνιστική της διοργάνωσης.Οι “ερυθρόλευκοι'” έχουν ρεκόρ 8-12 και προέρχονται από τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, ενώ η Ζενίτ αν και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-14 μετράει 3 νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Ο Ολυμπιακός, που θα έχει και τους 11 παίκτες του ρόστερ του ετοιμοπόλεμους, κατάφερε να… σπάσει το ρόδι με τη “δεύτερη” μετά την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία, αφού νίκησε τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και ετοιμάζεται για έναν κρίσιμο αγώνα, στον οποίο θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί “ζωντανός” στη μάχη για πρόκριση στα play offs.

Η Ζενίτ, δεν θα έχει τους τραυματίες Κβοστόφ και Ζούμπκοφ, ενώ αμφίβολος, αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του για να αγωνιστεί είναι ο Αγιόν. Όσον αφορά την παράδοση, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την Ζενίτ εκτός έδρας, καθώς το μοναδικό παιχνίδι που έχουν αναμετρηθεί, είναι αυτό του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ όπου οι Ρώσοι έκαναν την έκπληξη και έφυγαν νικητές με σκορ 68-77 μετά από παράταση.

Διαιτητές του αγώνα, είναι ο Ιταλός, Λουίτζι Λαμόνικα, ο Ισπανός, Εμίλιο Πέρεθ και ο Λιθουανός, Ινγκους Μπαουμάνις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις