Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ζήκος για Μπρινιόλι: «Άλλη τόση ευθύνη έχει κι αυτός που με το θέατρο στην κροτίδα οδήγησε στη διακοπή»

Ζήκος για Μπρινιόλι: «Άλλη τόση ευθύνη έχει κι αυτός που με το θέατρο στην κροτίδα οδήγησε στη διακοπή»
Intime.gr

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος, πήρε θέση για τη φάση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, καταδίκασε την ρίψη της κροτίδας δίπλα στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αλλά έκανε και λόγο για “θέατρο” του Ιταλού πορτιέρε των “πρασίνων”.

«Απόλυτα κατακριτέο να πέφτουν κροτίδες και όχι μόνο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Απόλυτα κατακριτέο να διακόπτεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για εξωγενείς παράγοντες», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Άκης Ζήκος, αναφερόμενος την επίμαχη φάση με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ΑΕΚΠαναθηναϊκός, που έγινε ακριβώς πριν το γκολ της Ένωσης.

«Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ο διαιτητής διέκοπτε το παιχνίδι για μη αγωνιστικούς λόγους, το παιχνίδι θα ξεκινούσε με ελεύθερο και κατοχή της μπάλας στην ομάδα που την είχε πριν τη διακοπή. Όση ευθύνη είχε η κροτίδα για την έκβαση του σημερινού ντέρμπι, άλλη τόση είχε και αυτός που κάνοντας θέατρο ότι επλήγη απ’ αυτήν, ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι.

«Όσο συνεχίζουμε να κάνουμε δημόσια κριτική, φορώντας κίτρινα, κόκκινα, πράσινα γυαλιά, τόσο περισσότερες κροτίδες θα πέφτουν στα ελληνικά γήπεδα! Justice for football!!» συμπλήρωσε ο Άκης Ζήκος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις