Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζινεντίν Ζιντάν: Απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Νιουκάστλ

Ζινεντίν Ζιντάν: Απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Νιουκάστλ
Reuters

Οι νέοι ιδιοκτήτες την Νιουκάστλ βρίσκονται σε διαδικασία στελέχωσης της αγγλικής ομάδας και ένας από τους πρώτους τους στόχους, είναι η εύρεση νέου προπονητή. Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήρθε σε πρώτο πλάνο, αλλά ο Γάλλος φαίνεται πως δεν το σκέφτεται σαν ενδεχόμενο.

Η Νιουκάστλ άλλαξε… επίπεδο οικονομικά και πλέον ξεκινά η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Η συνεργασία με ένα “δυνατό” όνομα, για αντικατάσταση του Στιβ Μπρους στον πάγκο των “ανθρακωρύχων”, είναι ένας από τους πρώτους στόχους.

Αρκετά ονόματα έχουν γραφτεί, όπως αυτά των Μπρένταν Ρότζερς, Αντόνιο Κόντε, Στίβεν Τζέραρντ, Παουλο Φονσέκα, Φράνκ Λάμπαρντ. Στην… κορυφή της σχετικής λίστας, όμως, φαίνεται πως ανήκε στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός παραμένει ελεύθερος, μετά την τελευταία του θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με την “AS” δέχθηκε την κρούση από τους Σαουδάραβες της Νιουκάστλ. Οι “καρακάξες”, όμως, δέχθηκαν την αρνητική απάντηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο “Ζιζού” φαίνεται πως απάντησε πως δεν ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ της Νιουκάστλ, αφού -σύμφωνα με δημοσιεύματα- έχει στο μυαλό του την Γιουβέντους και την εθνική Γαλλίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις