Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ζωντανοί” οι Μιλγουόκι Μπακς σε “θρίλερ” μετά τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (video)

“Ζωντανοί” οι Μιλγουόκι Μπακς σε “θρίλερ” μετά τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτός, μετά και το δεύτερο τραυματισμό του, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα παράτησαν και “πάλεψαν” μέχρι τέλους το τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρας στους Μαϊάμι Χιτ, για να πάρουν τελικά μία ανέλπιστη νίκη στην παράταση με σκορ 118-115 στα play off του NBA.

Τα “ελάφια” έχασαν τον ηγέτη τους από το πρώτο ημίχρονο κι ενώ είχε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα με 19 πόντους σε 11 λεπτά, αλλά βρήκαν το… κουράγιο να διεκδικήσουν τη νίκη και να μείνουν “ζωντανοί” στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης στο NBA.

Σοκ με Αντετοκούνμπο: Τραυματίστηκε ξανά και αποχώρησε κλαίγοντας (videos)

Με τον Μίντλετον να αναλαμβάνει τα “ηνία” και να τελειώνει το ματς με 36 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, έχοντας ως συμπαραστάτες τους Λόπες, Μπλέντσο και Χιλ, οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν “θρίλερ” το παιχνίδι στο τέλος. Παρότι έχασαν μάλιστα τρομερή ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στην κανονική διάρκεια (με τον Ντι Βιτσέντσο να αστοχεί σε μία βολή για το 107-107), εμφανίστηκαν καλύτεροι και στην παράταση και πήραν τη σπουδαία νίκη με 118-115.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μείωσε έτσι τη σειρά σε 3-1 και πλέον περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή της τον “Greek Freak” στην προσπάθεια για μία μυθική ανατροπή στα play off του NBA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις