Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζβέρεφ: «Πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Τσιτσιπά ήμουνα φαβορί»

Ζβέρεφ: «Πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Τσιτσιπά ήμουνα φαβορί»

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχτηκε ότι έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά του Indian Wells μετά την αναπάντεχη ήττα του στον προημιτελικό από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ.

Ο Ζβέρεφ, ο οποίος είχε στόχο να κερδίσει τον τρίτο του τίτλο ATP Masters 1000 της σεζόν, έχασε με 4-6, 6-3, 7-6 (3), στην έρημο της Καλιφόρνιας.

Ο Φριτζ θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στον ημιτελικό αφού ο Γεωργιανός απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά (6-4, 2-6, 6-4) νωρίτερα χθες.

«Σήμερα δεν ήταν πραγματικά η μέρα μου, για να είμαι ειλικρινής. Ήμουν κοντά στη νίκη, αλλά το επίπεδο του τένις δεν ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε για εμένα», δήλωσε ο Ζβέρεφ, στους δημοσιογράφους.

«Δεν είναι εύκολο για μένα. Το επόμενο τουρνουά μου είναι στη Βιέννη. Ελπίζω ότι θα μπορώ να ανταποκριθώ καλά εκεί, αλλά τώρα θέλω απλώς να πάω σπίτι μου.

Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν. Έχω παίξει καλά. Αλλά αυτή πονάει γιατί ήξερα ότι μετά την ήττα του Στέφανου, ήμουν το φαβορί για να κερδίσω αυτό το τουρνουά, αλλά το τένις μου δεν ήταν αυτό που έπρεπε».

Ο Ζβέρεφ μετρούσε 20 νίκες στα τελευταία 21 παιχνίδια που είχε δώσει.

Οι ημιτελικοί

16/10 (23:30): Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ- Κάμερον Νόρι
17/10 (01:00):Τέιλορ Φριτζ- Νικολόζ Μπασιλασβίλι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις