Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Abarth: Για 5η συνεχόμενη χρονιά κατακτά το βραβείο «Best Design» στη Γερμανία

Abarth: Για 5η συνεχόμενη χρονιά κατακτά το βραβείο «Best Design» στη Γερμανία

Η σχεδίαση των μοντέλων της Abarth δείχνει ακαταμάχητη για το κοινό του Γερμανικού περιοδικού AUTO BILD, το οποίο για 5η συνεχόμενη χρονιά μέσω του βραβείου “Best Design” ανέδειξε το στιλ του «Σκορπιού» ως το καλύτερο ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Στη φετινή χρονιά του θεσμού που ήδη μετρά 11 χρόνια συμμετείχαν περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες που επέλεξαν την Abarth ανάμεσα από 37 μάρκες.

Η αναγνώριση της σχεδίασης της Ιταλικής μάρκας επιβεβαιώθηκε επιπλέον και από την αντίστοιχη επιτυχία του Abarth 595 στην κατηγορία “Smallest Cars”. Η συγκεκριμένη διάκριση κατακτήθηκε από το 595 για 4η συνεχόμενη χρονιά, δείχνοντας τη διαχρονικότητα της γοητείας που ασκεί το στιλ του μοντέλου στο Γερμανικό κοινό.

Η δυνατή προσωπικότητα, η προσοχή στις λεπτομέρειες και την επιλογή των υλικών, η πρωτοτυπία, αλλά και οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης καθιστούν κάθε αυτοκίνητο της Abarth πραγματικά ξεχωριστό.

Η πρόσφατη παρουσίαση της σειράς 595/695 για το 2022 -που είναι διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις με 165 και 180 ίππους- έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εικόνα μιας μάρκας, η οποία παραμένει εξαιρετικά πιστή στο πνεύμα του ιδρυτή της, Carlo Abarth, ο οποίος δημιούργησε πριν από 73 χρόνια έναν μύθο της αυτοκίνησης.

Η μετατροπή ενός συνηθισμένου αυτοκινήτου σε κάτι εξαιρετικό σε επίπεδο στιλ και οδηγικής απόλαυσης αποτελεί τη φιλοσοφία που ακολούθησαν οι σχεδιαστές και μηχανικοί της νέας σειρά 595/695, προσφέροντας τη δυνατότητα κάθε αγοραστής να δημιουργήσει το Abarth που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις του.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις