Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Easter Jeep Safari 2022: Η ομάδα πρωτοτύπων ολοκληρώνεται με μια αινιγματική παρουσία

Easter Jeep Safari 2022: Η ομάδα πρωτοτύπων ολοκληρώνεται με μια αινιγματική παρουσία

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Easter Jeep® Safari 2022 στις 9 Απριλίου, η Jeep®, δίνει το στίγμα για το 7ο και τελευταίο (;) πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης.

Το 7ο και τελευταίο (;) πρωτότυπο που μόλις αποκάλυψε η Jeep® ότι θα παρουσιάσει στο φετινό Easter Jeep® Safari είναι και το πλέον αινιγματικό, με την Αμερικανική μάρκα να σημειώνει ότι οι καλές αναβιώσεις δεν μένουν απλά στα δυνατά σημεία του αρχικού μοντέλου, αλλά ανοίγουν νέους δρόμους.

Για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο θα είναι οι θρυλικές 4×4 δυνατότητες της Jeep, οι οποίες έχουν περάσει στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, επιλογή που στο μέλλον θα πλαισιώνεται και από αμιγώς ηλεκτρικές εφαρμογές.

To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις