Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου VW Polo – Αναλυτικά οι εκδόσεις και οι τιμές

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου VW Polo – Αναλυτικά οι εκδόσεις και οι τιμές

Σε ανακοίνωση τιμών και επιπέδων εξοπλισμού για το ανανεωμένο Polo προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της VW.

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο Polo διαθέτει τέσσερις εκδόσεις κινητήρα, δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου, και τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Η βασική έκδοση βενζινοκινητήρα εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 1.0 των 75 ίππων και προσφέρεται αποκλειστικά με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Conceptline. Η άλλη βενζινοκίνητη έκδοση είναι με τον νέο αλουμινένιο και 16βάλβιδο 1.2 TSI των 90 ίππων που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Την συγκεκριμένη έκδοση κινητήρα μπορούν να την εξοπλίσουν όλες οι εκδόσεις εξοπλισμού (Trendline, Comfortline και Highline), πλην της βασικής Conceptline.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, το ανανεωμένο Polo διαθέτει τον καινούριο 3κύλινδρο 1.4 TDI με απόδοση 75 ή 90 ίππους, με την ισχυρή έκδοση να αποδίδει και 23,4 kgm ροπής. Η έκδοση με τους 75 ίππους προσφέρεται μόνο με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού και συνδυάζεται αποκλειστικά με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Η έκδοση με τους 90 ίππους μπορεί να εφοδιαστεί με τα τρία πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού και μπορεί να συνδυαστεί είτε με 5άρι μηχανικό είτε με το 7άρι DSG κιβώτιο. Όλες οι εκδόσεις κινητήρα πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6 και μπορούν να εισέρχονται καθημερινά στον δακτύλιο, ενώ οι πετρελαιοκίνητες δεν επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη τους με ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 11.493 ευρώ, σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης, και για τις πετρελαιοκίνητες από τα 13.330 ευρώ, πάντα με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Conceptline: αερόσακοι μετωπικοί και πλευρικοί, ESP, EDL, Multi-collision Brake (σύστημα που επιβραδύνει το όχημα σε περίπτωση ατυχήματος και μειώνει τις πιθανότητες περαιτέρω σύγκρουσης), Hill Hold Assist, ενεργά προσκέφαλα εμπρός, κλιματισμός, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, υποβοηθούμενο τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5” με MP3 player και θύρες SD και Aux-in

Trendline (Conceptline +): πίσω δισκόφρενα, start/stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ηχοσύστημα CD player έξι ηχείων με έγχρωμη οθόνη αφής 5” και θύρες SD, USB και Aux-in, Bluetooth audio streaming

Comfortline (Trendline +): υπολογιστής ταξιδίου, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα (5θυρα), προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός, ασύμμετρα αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, τσέπες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, σποτ ανάγνωσης πίσω, φωτισμός στα σκιάδια, διπλό πάτωμα χώρου αποσκευών

Highline (Comfortline +): Fatigue Detection (σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού), τριπλός υπολογιστής ταξιδίου, σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, επένδυση κεντρικής κονσόλας με αλουμίνιο, σπορ καθίσματα εμπρός με συρτάρια αποθήκευσης, ζάντες αλουμινίου 15” 

Έκδοση / Τιμή (με απόσυρση)

Conceptline

Trendline

Comfortline

Highline

1.0 75 PS 3d

€ 11.493

1.2 TSI 90 PS 3d

€ 12.390

€ 13.300

€ 13.950

1.4 TDI 75 PS 3d

€ 13.330

1.4 TDI 90 PS 3d

€ 14.270

€ 15.180

€ 15.830

Το κόστος για τις δύο επιπλέον πόρτες των 5d είναι 420 ευρώ, ενώ για το DSG7 που μπορεί να εφοδιάζει τους 1.2 TSI και 1.4 TDI 90 PS είναι 1.560 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παραξενιές των οδηγών στις ΗΠΑ αναγκάζουν την VW να… ψεύδεται!

VW: Εξελίσσει νέα, επαναστατική τεχνολογία κινητήρων βενζίνης

VW: Από 20.760 ευρώ το νέο Golf BlueMotion

Έρχεται υβριδικό VW Polo και έκδοση που θα καταναλώνει φυσικό αέριο

VW: Δεύτερη νιότη για το Polo με νέα μοτέρ και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας

Τι δώρο έκανε η Volkswagen στον ιδρυτή του Facebook και γιατί; (VIDEO)

Η VW ετοιμάζει 4κίνητη έκδοση του Polo R με 250 ίππους

Νέα σπορ έκδοση για το VW Golf με κατανάλωση μόλις 1,5 λίτρo/100km!

Με νοθεία βγήκε Αγαπημένο Αυτοκίνητο της Γερμανίας το VW Golf    

 

Η απάντηση των Κινέζων στα VW Golf και Opel Astra (VIDEO) 

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε