Οι τιμές του Volkswagen ID.4 για την ελληνική αγορά [vid]

Μπορεί η παγκόσμια πρεμιέρα του να έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες όμως το Volkswagen ID.4 είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volkswagen βασίζεται στην πλατφόρμα MEB (όπως και το συγγενικό ID.3). Το αεροδυναμικό αμάξωμα με συντελεστή οπισθέλκουσας 0.28 cd έχει μήκος 4,58 m. Το ID.4 χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 204 PS (150 kW) και 310 Nm, που είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και κινεί τους πίσω τροχούς. Χάρη στη μπαταρία χωρητικότητας 77 kWh που βρίσκεται στο πάτωμα του αυτοκινήτου, η αυτονομία αγγίζει τα 520 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση. Παράλληλα, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 8,5″ και η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 160 km/h.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i30 [pics]

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i30 [pics]

Το ανανεωμένο Hyundai i30 είναι άρχισε ήδη να διατίθεται στην ελληνική αγορά με φρεσκαρισμένη εμφάνιση, ήπια υβριδικούς κινητήρες, βελτιωμένη ασφάλεια και περισσότερη τεχνολογία στο εσωτερικό. ... Διαβάστε περισσότερα