Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW Tiguan – Αναλυτικός τιμοκατάλογος

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW Tiguan – Αναλυτικός τιμοκατάλογος

Το Volkswagen Tiguan ξεκινά την εμπορική του πορεία στη χώρα μας με φρέσκια εμφάνιση, μια έκδοση PHEV και πολλές νέες τεχνολογίες, σε τιμή που ξεκινά από €25.990 για την έκδοση 1.5 TSI ACT EVO.

Η εμφάνιση του εμπρός μέρους, που εναρμονίζεται με εκείνο του μεγαλύτερου Touareg, αλλά και με του Golf, είναι η πιο εμφανής εξωτερική διαφορά στο νέο Volkswagen Tiguan. Πίσω, νέα είναι μόνο η θέση αναγραφής του ονόματος του μοντέλου στο κέντρο, κάτω από το σήμα της φίρμας. Στο εσωτερικό, σχεδιαστικές αλλαγές δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων και infotainment με οθόνη αφής 8″ ή 10,25″, ενώ και τα χειριστήρια του τιμονιού λειτουργούν με την αφή.

Το επίπεδο εξοπλισμού Life, το οποίο επιλέχθηκε ως βασικό για την ελληνική αγορά, διαθέτει στάνταρ το πακέτο οδηγικών βοηθημάτων IQ.DRIVE, το οποίο περιλαμβάνει από αυτόματη πέδηση και διατήρηση λωρίδας, μέχρι προσαρμοζόμενο cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω. Έχει ακόμα αυτόματο κλιματισμό 3 ζωνών, προβολείς LED, υπηρεσίες We Connect κ.ά. Πέρα από αυτό, υπάρχει η επιλογή της έκδοσης R-Line, με τα σπορ στοιχεία μέσα-έξω και την πιο επιθετική εμφάνιση, ενώ στον έξτρα εξοπλισμό του VW Tiguan υπάρχει πανοραμική ηλιοροφή μεγέθους 870×1.364 mm, αυτόματη 5η πόρτα, προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix κ.ά.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του νέου VW Tiguan στο drive.gr

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις